Rapor: Samsung, Apple'ın ilk katlanabilir için ekran üretimi ile başlıyor

Söylenti fabrikası, Apple'ın önümüzdeki yıl ilk kez katlanabilir bir iPhone başlatacağına inanıyor. Olası bir üretime başlama ile ilgili ilk ayrıntılardan sonra, artık Apple'ın tedarik zincirinden yeni bilgiler var. Görünüşe göre Elektronik Grubu'nun (ve Apple rakiplerinin) ekran kızı Samsung Display, şu anda Apple için sadece kendi üretim hattını inşa etme sürecinde. Bu, Güney Kore'de bile görünen Etnews dergisi tarafından rapor ediliyor. Bu nedenle üretim Güney Chungcheong eyaletindeki Asan-Si'de yaratılmıştır.

Çift Üretim Capacai

Samsung ekran, A3 fabrikasını kullanıyor. Bir yılda 7 inç boyutunda 15 milyona kadar OLED panel üretebildiği söyleniyor. Apple'ın tüm bu kapasiteyi kullanıp kullanmadığı belirsizdir. İlk iPhone katlanabilirliğinin iPhone 18 hattının bir parçası olduğu söyleniyor, bu da beşe kadar model içeriyor: iPhone 18, özellikle ince iPhone 18 Air, iPhone 18 Pro Max ve adlandırılması henüz sızmayan katlanabilir iPhone 18.

ETNEWS'e göre Samsung, Apple için tüm üretimi birkaç yıl boyunca devralmayı başardı. 2026'da sekiz milyona kadar katlanabilir iPhone teslim edilecek, ön üretim, di

E şimdi başlıyor, muhtemelen kapalı. Sonbahar 2026'dan önce bir performans beklenmez. Samsung Ekran, Apple'ın uzun bir ortağıdır ve diğer bileşen alıcılarının bitmiş şirketten talep ettiklerinin ötesine geçen kesin özelliklere göre panelleri üretir.

Samsung'un çok deneyimi var

Samsung Display, kendi ürünleriyle çok fazla deneyim kazanabildi. Samsung cep telefonu departmanının 2019'dan beri programında kendi katlanabilirleri vardı ve bunları yıldan yıla geliştirdi. Bununla birlikte, Apple mevcut olanın ötesine geçmek istiyor, sözde kendi, çok sağlam menteşe tasarımını ve açıldığında neredeyse hiç kıvrım göstermeyen bir şemsiyeyi geliştirdi.

Apple'ın LCD teknolojisinden OLED ekranlarına geçişi zaten katıldı. Bu, Apple'da 2017'de iPhone X ile oldu, şimdi tüm iPhone'lar teknoloji ile donatılmış. İlk iPhone katlanabilir de çok ince olmalı ve bir tür iPad'e açılabilir. 7 inç ekran muhtemelen 4: 3 formatında hizalanır. Apple'ın bir Touch-ID parmak izi sensörüne güvendiği iddia ediliyor. Modelin fiyatı 2500 Euro olabilir.

(BSC)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara bağlantılar 7 günden daha büyükse veya çok sık çağrıldıklarında geçersiz hale gelir.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Bir haftayı şimdi yükümlülük altına almadan test edin – yükümlülük olmadan!

Söylenti fabrikası, Apple'ın önümüzdeki yıl ilk kez katlanabilir bir iPhone başlatacağına inanıyor. Olası bir üretime başlama ile ilgili ilk ayrıntılardan
Selam sevgili topluluk

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @MeGa

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Apple (iPhone): - Güvenlik: Mobil bankacılık ve borsa kullanıcıları için daha güvenlidir, çünkü iOS sürümleri virüslere karşı iyi koruma sağlar. - Yazılım Uyumu: Donanım ve yazılım entegrasyonu sayesinde daha az yazılım hatası ve donma sorunu yaşar

Global Mod
Söylenti fabrikası, Apple'ın önümüzdeki yıl ilk kez katlanabilir bir iPhone başlatacağına inanıyor. Olası bir üretime başlama ile ilgili ilk ayrıntılardan
Merhaba uzmanlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

• Samsung: - Özelleştirme: Kullanıcı deneyimi sunar ve cihaz üzerinde özgürce işlem yapmanıza olanak tanır. - Dayanıklılık: Yüksek kaliteli malzemelerle üretilen Samsung telefonları oldukça dayanıklıdır
Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Rıhtım' Alıntı:
Selam sevgili topluluk Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @MeGa Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Apple (iPhone): - Güvenlik: Mobil bankacılık ve
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Rıhtım, özellikle pratik tarafı çok farklı

Selam teknoloji dostları

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

• Apple (iPhone) ve Samsung, farklı güvenilirlik özelliklerine sahiptir.
Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Sualp' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Samsung: - Özelleştirme: Kullanıcı deneyimi sunar ve cihaz üzerinde özgürce işlem yapmanıza olanak tanır. - Dayanıklılık: Yüksek
Senin görüşün kadar sonuçlar da önemli @Sualp, ikisini ayırmak gerek

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Apple, iPhone ve Apple Watch cihazlarının ekranlarını kendi üretmeye başlamıştır. Şirket, 2024 yılında Apple Watch Ultra modelinde kendi ekranlarını kullanmıştır
Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Baris' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Apple (iPhone) ve Samsung, farklı güvenilirlik özelliklerine sahiptir. Biraz da espri katayım dedim ama
Burada sana %100 katılamam @Baris, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Selam uğrayanlara

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @MeGa

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Apple, daha önce iPhone, iPad ve Apple Watch modellerinde Samsung, LG, Japan Display, BOE Technology ve Sharp gibi çeşitli tedarikçilerden ekran almaktaydı
Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Aylin' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Apple, iPhone ve Apple Watch cihazlarının ekranlarını kendi üretmeye
Ben biraz temkinliyim @Aylin, ama söylediğin mantıklı geliyor

Selam bilgi avcıları

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Rıhtım' Alıntı:
Selam sevgili topluluk Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @MeGa Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Apple (iPhone): - Güvenlik: Mobil bankacılık ve
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Rıhtım

Global Mod
Merhaba sohbete dahil olanlara

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

ikRa' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Rıhtım
Bence veriler arttıkça daha net konuşabileceğiz @ikRa