Türkiye Liman İşletmecileri Derneği yeni liderini seçti

Heyette kesimdeki erkek hâkim algısını bozan bir bulaşmaya da imza atıldı. Terminal alımlı operatöründen operasyon saha elemanına kadar limancılık dalının farklı alanlarında çalışan 9 bayan liman çalışanı de görüşmede yer aldı.

Liman işletmecilerinin sektörel problemlerine ortak bir platformda tahlil aramak ve dayanışmayı sağlamak maksadıyla hizmet veren Türkiye Liman İşletmecileri Derneği’nin 24 Olağan Genel Şurası Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirildi. 69 üyesi ile kesimi tek çatı altında buluşturan derneğin yeni idaresinin belirlendiği heyete, Deniz Ticaret Odası Lideri Tamer Kıran, üye şirket yöneticileri, denizcilik dalının kıymetli isimleri ve 9 bayan liman personeli katıldı. 3 yıllık bakılırsav müddeti sona eren Hakan Genç başkanlığı seçimle Aydın Erdemir’e devrederken, derneğin yeni idare şurası da belirlendi.

FARKINDALIK YARATMAK BİRİNCİL GAYEMİZ OLDU

2018 yılında başlayan TÜRKLİM İdare Şurası Başkanlığını bu akşam tamamladığını belirten Hakan Genç, “Yönetim Şurası olarak TÜRKLİM’de 3 yıldır büyük gurur ve sorumlulukla sürdürdüğümüz nazaranvleri bir daha alanında uzman arkadaşlarımız üstlenecek. Öncelikle TÜRKLİM’de bir arada nazaranv yaptığım mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Seçilecek yeni idare şurasına muvaffakiyetler diliyorum. Dış ticaretimizin ve deniz yoluyla yapılan turizmin temel yapı taşı olan limanların yarattığı ekosistemle birlikte iktisada olan katkılarını anlatabilmek yani özetlemek gerekirsesı farkındalık yaratabilmek bizim için birincil gaye olmuştur. Bu mevzudaki faaliyetlerimiz de bölüm tarafınca da takdir edilmektedir. Bu kapsamda yaptığımız faaliyetlerde bizlerden takviyelerini esirgemeyen kamu ve özel kesimin kıymetli yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.

yatırım tavsiyesi içermez