Temu & Co. için yüksek engeller

Amerikalı tüketiciler, Cuma gününden beri ABD Başkanı Donald Trump'ın özel tarifelerinin başka bölümleriyle başa çıkmak zorunda kaldılar. Gece yarısı, Çin'den 800 $ 'dan (yaklaşık 704 Euro) daha az değere sahip düşük kaliteli malların istisnası düştü. Bu kural sayesinde, Temu ve Shein gibi Çinli çevrimiçi perakendeciler ürünlerini ABD'ye büyük ölçekte teslim ettiler. Amerika Birleşik Devletleri şimdi de bu mallar üzerinde tarifeler yükseltiyor. Trump, Çin'den gelenlerin çoğunun yüzde 145'inin özel tarifeleri oluşturmuştu.

Shein ve Temu fiyatları önemli ölçüde artırıyor

“Wall Street Journal”, Shein ve Temu'nun ödüllerini geçen hafta web sitelerine uyarladıklarını bildirdi. Onlar yaklaşık yüzde 40 ila 100 arttı. Washington Eyaleti'nden bir TEMU müşterisi The New York Times'a toplamında ek bir ithalat ücreti kurulduğunu söyledi. Alışveriş sepetinizdeki 83.80 $ 'a ek olarak, 92.08 $ ithalat ücretleri eklendi.

Geçen yıl 1,36 milyar paket

Düşük kaliteli ithalat artık Amerika Birleşik Devletleri'nde büyük bir cilt var. Yayıncı CNN, son vergi yılında 1.36 milyar paketin ABD'ye bu şekilde geldiğini bildirdi. 800 $ 'dan daha az olan nesneler, tarifeler ödeyen alıcılar olmadan yıllardır tanıtıldı veya yabancı malların satın alınması için yaygın olan makaleleri sunmak zorunda kaldı. Boşluk “de-minimis” istisnası olarak biliniyordu.

(Mack)

Amerikalı tüketiciler, Cuma gününden beri ABD Başkanı Donald Trump'ın özel tarifelerinin başka bölümleriyle başa çıkmak zorunda kaldılar. Gece yarısı
Selam, umarım keyifler yerindedir

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @MeGa

Buna ek olarak

- Siparişiniz 150 avro'yu geçmemeli (vergiler dahil) Aynı üründen tek siparişte 2 adetten fazla almamalısınız
- Türk parasında 185.000 TL, dövizde ise 10.000 Avro ve eşiti efektif üzeri miktarı yurtdışına çıkarmak isteyen yolcuların gümrük memuruna beyanda bulunması zorunludur . Bu miktarlar altındaki nakitlerin beyan edilmesi zorunlu değildir. Vb. Bu nakitler sadece bankalar aracılığıyla çıkarılabilir

İşine yarayabilir

Amerikalı tüketiciler, Cuma gününden beri ABD Başkanı Donald Trump'ın özel tarifelerinin başka bölümleriyle başa çıkmak zorunda kaldılar. Gece yarısı
Günaydın

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @MeGa

Konuya ek olarak

- 🔴 Öncelikle Temu uygulamasını telefonuma indiriyorum. 🔴 Arama kısmına yerel depo yazıyorum ve aratıyorum. 🔴 Ürünlerin sol alt kısımlarında “yerel” ibareleri çıkıyor. ✅️ İşte bu kategorideki ürünler için ek vergi alınmıyor
- alışveriş sepetinizi yaptıktan sonra ödeme kısmında vergi tutarı ekleniyor, ilave kargo ücreti yok. 15-20 gün içersinde evinize ulaşıyor. siteden tüm aşamaları takip edebiliyorsunuz. dikkat etmeniz gerekenler: •150€ üzeri alışveriş yapmamak
- Her ay toplamda 5 sipariş verebilirsiniz ancak her siparişteki ürünlerin toplamı 30 doları geçmemelidir . Bu limit kullanıcıların gümrük işlemleriyle karşılaşmaması için uygulanmaktadır. Temu kredi iadesi işlemleri için belirli prosedürler sunmaktadır

Faydalı olur umarım, kolay gelsin

Merhaba, iyi çalışmalar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @MeGa

Bu bağlamda

- alışveriş sepetinizi yaptıktan sonra ödeme kısmında vergi tutarı ekleniyor, ilave kargo ücreti yok. 15-20 gün içersinde evinize ulaşıyor. siteden tüm aşamaları takip edebiliyorsunuz. dikkat etmeniz gerekenler: •150€ üzeri alışveriş yapmamak
- Her ay toplamda 5 sipariş verebilirsiniz ancak her siparişteki ürünlerin toplamı 30 doları geçmemelidir . Bu limit kullanıcıların gümrük işlemleriyle karşılaşmaması için uygulanmaktadır. Temu kredi iadesi işlemleri için belirli prosedürler sunmaktadır

İşine yaraması beni mutlu eder