Yeni Hekimimiz Güzel Olsun! ‘Sex Education’ın Eric’i Ncuti Gatwa, ‘Doctor Who’nun Yeni Başrolü Oldu

BAFTA’da En Düzgün Erkek Oyuncu kolunda aday gösterilen ‘Sex Education’ın Eric’i Ncuti Gatwa, ‘Doctor Who’nun yeni başrolü oldu. Ayrıntılar içeriğimizde…????

Kaynak: CNN

‘Sex Education‘ dizisiyle ömrümüze giren ve dizide canlandırdığı Eric karakteriyle büyük beğeni toplayan Ncuti Gatwa, BBC’nin ünlü dizisi ‘Doctor Who’nun yeni başrolü oldu.

14. hekimi canlandıracak olan Gatwa hem de dizinin birinci siyahi tabibi da olacak.

13. tabibimiz da dizinin birinci bayan tabibi olan Jodie Whittaker’dı hatırlarsanız.

Bu yılki BAFTA’da En Âlâ Erkek Oyuncu kolunda aday gösterilen Gatwa hislerini şöyle lisana getirdi:

“Hislerimi nasıl sözlere dökeceğimi bilemiyorum. Karmakarışık hisler içerisindeyim. Hem gururlu tıpkı vakitte heyecanlıyım. Biraz da korkuyorum.”

“Bu rol ve dizi ben de dahil olmak üzere dünyanın bir epeyce yerindeki biroldukca insan için hayli fazla şey söz ediyor.”

“Bendilk evvel hekimi canlandıran yetenekli oyuncu arkadaşlarım bu eşsiz sorumluluk ve ayrıcalığı büyük bir muvaffakiyetle yerine getirdiler.”

“Ben de birebirini yapabilmek için elimden gelenin en güzelini yapacağım.”

Tabii bu haber dizinin bir hayli hayranını da heyecanlandırdı. Biz diziyi heyecan ve büyük bir sabırla bekliyoruz…

Bakalım yeni dönem nasıl olacak…