Ümit Erdim Kimdir? Ümit Erdim Kaç Yaşındadır, Nerelidir?

Tiyatro sahnesinden dizi, sinema ve program mesleğine geçiş yapıp başarılı olan isimler içinde yer alan Ümit Erdim, Hayat Bilgisi dizisindeki ‘ Var Mısın Arif’ rolü ile bir periyoda damga vurduktan daha sonra durmamış ve meslek basamaklarında her geçen gün yeni bir basamak tırmanmış bir isim. Bir jenerasyonun yakından tanıdığı sevilen oyuncu Ümit Erdim Biyografisi merak ediliyor. Ümit Erdim’in hayatı ve mesleği mercek altında.

Ümit Erdim Kimdir?

Ümit Erdim 15 Haziran 1985 doğumlu Türk tiyatrocu ve oyuncudur. Kocaeli’nin Çınarlı ilçesinde emekçi bir ailenin 3 çocuğundan en küçüğü olan Ümit Erdim, sahnelere birinci vakit içinderda İzmit Kent Tiyatrosu’nda çıktı. ‘Bir Yaz Gecesi Rüyası’ oyunuyla sahnelere merhaba diyen Erdim, 2003 yılına kadar kent tiyatrolarında meslek yaptı.

Bir arkadaşının ısrarı ile İstanbul’da bir ajansa kaydolan Erdim’in yeteneği Gani Muştu’nun de dikkatini çekince birinci dizisi olan Hayat Bilgisi’nde Arif rolünü oynadı. Oyunculuğu ve oynadığı karakteri hayli sevilen Ümit Erdim, bu dizide Perran Kutman ile birinci müsabakasını hala unutamıyor.

Yarışma Programlarının Aranan Kişisi

Hayat Bilgisi’ndeki başarısı ile çeşitli sinema ve dizilerde yer alsa da, Ümit Erdim ismi en hayli yayınladığı devirde tutan yarış programlarıyla gündeme geldi. birinci vakit içinderda ‘Pasaport’ isimli bir müsabaka ve gösteri programı sunan Erdim, 2012 yılında ‘Benzemez Kimse Sana’ programıyla da gösteri dünyasında isminden kelam ettirdi.

2017 yılında Seda Çınar ile evlenen Ümit Erdim evli ve 1 çocuk babasıdır. Kızının ismi ‘Ses’tir.

Ümit Erdim Sinema, Dizi ve Programları

Filmleri ve Dizileri :

Oyuncu :

2015 – Can Tertip (Şakir) (Sinema Filmi)

2014 – Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2 (Sinema Filmi)

2013 – Doksanlar (Mustafa Tuncay) (TV Dizisi)

2013 – Bu İşte Bir Yalnızlık Var (veli) (Sinema Filmi)

2011 – Burada Laf Çok (KENDİSİ) (Tv Programı)

2010 – Cuma’ya Kalsa (Kerem) (TV Dizisi)

2009 – Teyzanne (Damperli) (TV Dizisi)

2009 – Mezuniyet (Polat) (Sinema Filmi)

2008 – 2010 – Adanalı (Erdem) (TV Dizisi)

2006 – Gönül (Cemali) (TV Dizisi)

2006 – 2009 – Selena (Zülfikar Yıldız) (TV Dizisi)

2003 – 2006 – Hayat Bilgisi (Varmısın Arif )

2002 – bu biçimde mi Olacaktı? (Konuk) (TV Dizisi)

Sunduğu Programlar:

2011 – Pasaport

2012 – Adam Asmaca