Pandora’nın Kutusu Açıldı Sırlar Ortaya Döküldü: Ünlüler Hakkında Daha Evvel Hiç Duymadığınız Bilgiler

Sinema çekimleri için kilo alıp verenlerden tutun karakteri üzere yaşayanlara, neler neler… Haydi buyurun ????

Kaynak: *****://www.buzzfeed.com/mikespohr/su…

1. 2008 yılında Little Ashes isimli sinemada Salvador Dali’yi canlandıran Robert Pattinson, bir sahnesi için çekimlerde sahiden mastürbasyon yaptı.

Canlandırma gerçekçi durmadığı için hakikaten mastürbasyon yapan Robert Pattinson, bu sahnenin mesleğini mahvedeceğini düşünürken Twilight sinemasında başrolü kapmış.

2. Oscar ödüllü aktris Julianne Moore, ‘Can You Ever Forgive Me?’ sinema çekimlerine altı gün kala sinemanın direktörü Nicole Holofcener tarafınca kovulmuş!

‘Nicole beni kovdu. Beni beğenmediğini düşünüyorum. Onun başındaki karakter profiliyle benim başımdaki karakter profili farklıydı’ diyen Julianne Moore’un kovulduğu birinci iş de bu sinemaymış.

3. Ray sinemasında Ray Charles’ı canlandıran Jamie Fox’a 14 saat süren çekim günleri boyunca gözleri prostetik göz kapakları takmışlar..

www.film.it

Bildiğiniz üzere Ray Charles yedi yaşındayken görme yetisini kaybediyor. Sinema çekimleri sırasında da Jamie Foxx’un gözlerinin kapalı olarak kalması için prostetik göz kapakları kullanılmış. Çekimlerin birinci iki haftasında Jamie, ‘klostrofobik’ olarak tanımladığı bu pay alışana kadar panik ataklar geçirmiş.

4. Chloë Sevigny 2003 imali olan Brown Bunny isimli sinemada Vincent Gallo’ya oral seks yapmış.

İkilinin daha evvelden bağlantı yaşadıkları biliniyordu. Vincent Gallo’nun Chloe’ye, ‘Paris’te bir gece ben sana yapmıştım fakat sen bana yapmamıştın ya hani? Artık sinema çekiminde yapmak zorunda olabilirsin’ dediği söyleniyor.

Chloe ise 2016 yılında verdiği röportajda ‘Bugün olsa büyük ihtimal bir daha yapardım. Bir sanatçı olarak Vincent’a güveniyorum ve sinemanın gerisindeyim. Huzur bozucu bir sahneydi ve bu bir riskti’ diyor.

5. Gary Buset, Quigley setinde cennette geçmesi gereken bir sahneyi set dekoru gerçek cennete benzemediği için oynamayı reddetmiş.

Mevtten dönen ve bir süre komada yatan Gary Buset, manevî bir seyahat yaptığını ve cenneti ziyaret ettiğini söylüyor. Curtis Armstrong, ‘Buset setin dekoruna baktı ve ben daha önce cennete gittim, cennet buraya benzemiyor dedi. Koltuklar yanlış yerlerde ve aynaların kullanılması hayli gülünç zira cennette ayna yok dedi. Set dekoruna kafayı takmış durumdaydı’ diyor.

6. Jeepers Creepers sinema serisinin muharriri ve direktörü Victor Salva, Clownhouse sinemasında 12 yaşındaki çocuğu taciz ettiği için çocuk tacizi cürmünden 15 ay mahpus yatmış.

7. Melanie Griffith, Roar sineması çekimlerinde bir aslanın saldırısına uğradı ve neredeyse gözünü kaybediyordu.

Melanie’nin annesi ve babası olan Tipi Hedren ve Noel Marshall, sinema çekimleri için 71 aslan, 26 kaplan, 9 panter, 10 puma, 2 Jaguar, 4 leopar ve 2 fili bir ortaya getirdi. Sinema çekimleri sırasında gruptan 100 kişi yaralandı. Marshall’a epeyce kere ısırıldığı için kangren teşhisi konurken Hedren ise aslan saldırısı yüzünden hastanelik oldu.

8. Ed Norton Hulk’da Bruce Banner rolünü canlandırıyordu lakin Marvel Studios’un yaptığı açıklamayla işten atıldı.

‘The Avengers’da Bruce Banner rolü için Ed Norton ile anlaşmamaya karar verdik. sonucumız katiyen maddi faktörlere dayanmamaktadır. Öteki takım üyelerimizin yaratıcı ve işbirlikçi ruhuna ahenk sağlayacak bir aktöre gereksinimimiz var.’

9. Ozzy Osbourne alkol ve uyuşturucunun tesiriyle havuzun yanına işemiş ve kendi idrarını içmiş. ondan sonrasında da karıncaları burnundan çekmeye çalışmış.

10. Demolition Man sinemasının başrol oyuncusu aslında Lori Petty imiş. Sinema çekimlerinden üç gün daha sonra Petty ile yollarını ayıran sinema takımı Sandra Bullock ile anlaşmış. Bu rol de Sandra Bullock’un birinci büyük rolü.

11. Patrizia Reggiani rolünü oynayan Lady Gaga, 9 ay süren süren House of Gucci çekimleri boyunca İtalyan aksanıyla konuşmuş.

‘Üzerinde çalışmaya başlayalı 3 yıl oldu. Patrizia Reggiani olarak bir buçuk yıl yaşadım. 9 ay boyunca da onun aksanıyla konuştum. Kayıtta değilken bile.’

12. Leonardo DiCaprio, The Revenant’ın çekimleri için bir hayvan leşinin ortasında uyumuş, çiğ bizon eti yemiş ve hipoterminin eşeğinden dönmüş.

13. Jobs sinemasında Steve Jobs’ı canlandıran Ashton Kutcher, rolüne hazırlanırken iki defa hastaneye kaldırılmış.

Fruteryen olan Steve Jobs’ı canlandıracak olan Ashton Kutcher’ın eşi Mila Kunis, ‘Çok aptaldı. Bir noktada yalnızca üzüm yiyordu ve pankreatit olduğu için iki kere hastanelik olduk’ diyor.

14. Charlize Theron, Monster sineması için 13 kilo almış, kaşlarını kazıtmış, takma diş takmış ve saçlarını seyreltip yakmış!

‘Filmde seri katil olan Aileen Wuornos’u canlandıracaktım. Bu değişim ‘hadi Charlize’i çirkinleştirelim’ diyerek yapılmış değildi. Karikatüre benzemek istemiyordum. Hakikaten Aileen’a benzemek istedim.’

15. Margot Robbie, ‘Ben Tonya’ sineması için beş ay boyunca günde beş saatten haftada beş gün buz pateni dersi almış. Çok fazla çalıştığı için de boynunda fıtık olmuş.

16. Joaquin Phoenix, ‘Walk the Line’ sineması için kendi ömründen uzaklaşmış, ailesiyle konuşmamış ve karakteri Johnny Cash olarak hayatış.

‘Çalışırken kendi ömrümü bir kenara bırakıyorum. Beni ben yapan kıyafetleri giymiyorum, olağanda dinlediğim müzikleri dinlemiyorum. ailem yahut arkadaşlarımla konuşmuyorum. Karaktere girebilme süreci pek sıkıntı.’

17. Jennifer Lopez, ‘Selena’ sineması için hazırlanırken Selena Quintanilla’nın yatağında uyumuş.

‘İzleyebildiğim tüm röportajlarını izledim. Onun meskeninde onun yatağında uyudum. Tüm ailesiyle konuştum ve vakit geçirdim. Rol için Selena Quintanilla ile ilgili her şeyi araştırdım.’

18. Adrien Brody, ‘Piyanist’ sinemasında oynadığı Wladyslaw Szpilman rolü için otomobilini satmış, telefon kullanmayı bırakmış ve 13 kilo vermiş.

19. Christian Bale, ‘Vice’ sinemasında oynadığı Dick Cheney’e benzemek için 3,000 dolar pahasında boyun idman aleti satın almış.

20. ‘Darkest Hour’ sinemasında Winston Churchill’ı canlandıran Gary Oldman, nikotin zehirlenmesi hayatış.