IO Ürünleri: Openai, Jony Ive'den başlatmayı bitiriyor

Dolandırıcı Bildirim

Bu makale bu nedenle İngilizce olarak mevcuttur. Teknik yardım ile tercüme edildi ve yayınlanmadan önce Editory inceledi.

Bunu bir daha gösterme.

Openaai, Designer efsanesi Jony Ive'den donanım şirketi IO'nun milyar dolarlık devralmasını tamamladı, ancak bir isim nedeniyle şirketi “IO ürünleri” olarak adlandırıyor. Bu, anlaşmanın Mayıs sonunda açıklandığı çevrimiçi tarafta AI şirketi tarafından duyuruldu. “IO Ürünleri” ekibinin OpenAAI tarafından resmen birleştirilmesinden çok memnun. Ben ve şirketi Loveform kendileri bağımsız kalıyor, ancak Openai için “Kapsamlı Tasarım ve Yaratıcı Görevler” ele aldılar. Kısa mesaj, IO ürünlerinin aslında IO-HOT başlangıç için kalıp kalmayacağını göstermez.

IO yerine IO ürünü

Openaai ve Jony Ive arasındaki işbirliği öncelikle AI kullanımı için donanım geliştirmekle ilgilidir. Bunun için Openai, IVE tarafından kurulan IO'nun 6,5 milyar dolara kurduğu başlangıç IO'sunu devraldı. Devralmanın sona ermesinden sonra, Openai'nin şimdi AI kontrollü cihazların geliştirilmesi için kendi departmanı var. Yakında her yerde bulunmalı ve AI'yı günlük yaşama getirmelidirler. Daha kesin şeyler henüz bilinmemiştir, ancak ilk cihazın “kulak içi bir cihaz” veya “giyilebilir” olmayacağından zaten emin olmuştur. 2026'dan önce piyasaya çıkmamalıdır.

Devralma, “IYO” adlı bir şirketle bir isim anlaşmazlığı ile gölgede bırakıldı. Bu aynı zamanda AI kullanımı için bir cihaz geliştirir, doğal dil tarafından kontrol edilmesi gereken kulaklıklardır. Haziran ayı sonunda Iyo, Kaliforniya'daki bir hakimi, aynı isimlerle karışıklık riskinin çok büyük olduğuna ikna edebildi. Sonuç olarak, Openaai, anlaşmanın Ive ile tanıtıldığı sayfayı çevrimdışı almıştı. Orada yayınlanan metin şimdi tekrar çevrimiçi, ancak bir noktada şirket adı “IO” yerini “IO ürünleri” aldı, Çarşamba günü güncellemede sadece bu isim var.

(MHO)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara bağlantılar 7 günden daha büyükse veya çok sık çağrıldıklarında geçersiz hale gelir.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Bir haftayı şimdi yükümlülük altına almadan test edin – yükümlülük olmadan!

Global Mod
Dolandırıcı Bildirim

Bu makale bu nedenle İngilizce olarak mevcuttur. Teknik yardım ile tercüme edildi ve yayınlanmadan önce Editory
Merhaba yeni gelenler

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @MeGa

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• OpenAI, satın alma anlaşmasının devam ettiğini ve Jony Ive ile yapay zekâ cihazı geliştirme çalışmalarının sürdüğünü doğruladı. Dava süreci devam ederken, "io" ile ilgili duyurular geçici olarak kaldırıldı
Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Global Mod
Dolandırıcı Bildirim

Bu makale bu nedenle İngilizce olarak mevcuttur. Teknik yardım ile tercüme edildi ve yayınlanmadan önce Editory
Merhaba değerli dostlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @MeGa

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• OpenAI ve Jony Ive'ın "io" girişimi, ticari marka davası nedeniyle geçici olarak durduruldu . ABD Dokuzuncu Temyiz Mahkemesi, OpenAI'ın "io" markasını belirli bağlamlarda, özellikle iyO'nun ürünleriyle "yeterince benzer" olabilecek donanım ve hizmetlerin tanıtımında kullanamayacağına hükmetti
Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Sualp' Alıntı:
Merhaba yeni gelenler Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @MeGa Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir OpenAI, satın alma anlaşmasının devam
İşin teorik kısmı kadar uygulama tarafı da sıkıntılı @Sualp, buna dikkat çekmen güzel olmuş

Dolandırıcı Bildirim

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Gencsoy' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @MeGa Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir OpenAI ve Jony Ive'ın "io" girişimi
Bu konuda söylediğin şeyi biraz araştırdım @Gencsoy, çoğu kaynak benzer şeylerden bahsediyor

Dolandırıcı Bildirim

Merhaba

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @MeGa

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Baris' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki Bu
Yine de şunu söyleyeyim @Baris, konu ciddiye alınmalı

Dolandırıcı Bildirim

Merhaba sohbete dahil olanlara

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @MeGa

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Aylin' Alıntı:
Merhaba Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @MeGa Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü Yine de şunu söyleyeyim @Baris, konu ciddiye alınmalı
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Aylin, biraz daha detay gerekirdi

Dolandırıcı Bildirim

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @MeGa

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Son bir bakış atınca aklımda kalan izlenim tam olarak şöyle

Baris' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Kısa oldu ama
Haksız değilsin @Baris ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Murat' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @MeGa Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara İtiraf
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Murat

Aylin' Alıntı:
Merhaba Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @MeGa Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü Yine de şunu söyleyeyim @Baris, konu ciddiye
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Aylin, daha somut örnek iyi giderdi