Bu Yerlerde Hayaller Gerçek Oluyor: Ziyarete Açık Olan Sinema ve Dizi Yerleri

Yeterli bir sinema, sizi koltuğunuzdan sahneye taşıma yeteneğine sahiptir. Ekranlarda, favori karakterinin bulunduğu yeri gerçek hayatta da bakılırsabilmeyi kim istemez!

İşte size hoş bir bilgi: Biroldukca ünlü sinema yeri gerçektir ve ziyarete açıktır. Haydi gelin bu yerlere göz atalım.

Kaynak: *****://www.theactivetimes.com/travel…

“Gladyatör sinemasındaki bu yeri, İtalya’nın Toskana bölgesinde otomobil sürerken buldum.”

“Gerçek bir yerin nasıl bu kadar olağanüstü bir yere dönüştürülebilmesi inanılmaz!”

“Son seyahatimizde, The Good Place’den Janet’ın bir daha başlatma tuşunun bulunduğu kıyısı ziyaret etmek zorundaydı!”

“Dün gece en eksiksiz sinema yerinde ‘garip şeyler’ oluyordu.”

(Stranger Things)

“Kırkıncı yaş günümü Tony Stark’ın bulunduğu yerde kutladım.”

“Crash Landing on You sinema yerlerini ziyaret ettik.”

“Dubrovnik’e gittim ve Game of Thrones’tan kimi sahneleri çekim yerleriyle karşılaştırmanın eğlenceli olacağını düşündüm.”

“Khaleesi’nin suikaste uğradığı bahçe;”

“Atlanta’daki Marvel dizi ve sinema yerlerini ziyaret ettim.”

“Atlanta’daki Porsche tecrübe merkezinden bir kare.”

“Yılbaşı haftasını New Orleans bölgesinde yaklaşık 200 çekim yerini fotoğraflayarak geçirdim.”

The Simpsons, K-Pauls Louisiana Kitchen, New Orleans, Los Angeles.

Hatchet 2, Bourbon St & Toulouse Caddesi, New Orleans, Los Angeles

“Nisan 2021’de Oregon, Brownsville kasabasını ziyaret ettim. Bu yer, 1986 imali Stand by Me sinemasındaki hayali kasaba ‘Castle Rock’.”

“Goodfellas’tan Tommy’nin dayak yediği konutu ziyaret ettim.”

“Arkadaşım geçenlerde İskoçya’da Skyfall’ın çekildiği bir yeri ziyaret etti. Sonuç görülmeye paha.”

“American Horror Story dizisinin birinci döneminden Cinayet Konutu’nu ziyarete gittik.”

“Chicago’nun ünlü çekim yerlerini ziyaret ediyoruz… birinci vakit içinderda Kara Şövalye!”

“Albuquerque’deki biroldukça Breaking Bad ve Better Call Saul çekim yerlerini ziyaret ettim.”

“İşte Kristal Saray!”