14 Haziran’da Türkiye’de yayın ömrüne başlayacak olan Disney Plus’tan bomba üzere bir haber: Atatürk dizisi geliyor! ????
Aras Bulut İynemli’nin Atatürk’e hayat vereceği dizinin takımına Emma Watson da katıldı. bu biçimdesi kuvvetli bir dizinin gelecek olması hepimizde bir coşku yarattı doğal.
Ee goygoylar da çabucak akabinde geldi. ????
14 Haziran’da Türkiye’de yayın ömrüne başlayacak olan Disney Plus, şimdiden bomba üzere üretimlerle geliyor.
Aras Bulut İynemli’nin başrolde olduğu Atatürk dizisi ise bu üretimlerden biri. Üstüne üstlük dizinin oyuncu takımına Emma Watson da katıldı.
Mehmet Ada Öztekin’in direktör koltuğunda oturacağı dizinin müzikleriyse Oscar ödüllü Hans Zimmer’e emanet olacak.
bu biçimdesi kuvvetli bir dizinin gelecek olması hepimizde bir coşku yarattı natürel. Ee goygoylar da çabucak akabinde geldi. ????
Benim oyum da toygar Bey’e.
twitter.com
Yakışırdı reise.
twitter.com
Nolur olsun bu biçimde bir şey…
twitter.com
Hans Bey’in beklenen performanısı:
twitter.com
Kıymetli bir soru bu artık fakat…
twitter.com
????
Gözler Zendaya’yı aryor.
twitter.com
Yetiştin bayan sakin ol.
Şahane.
twitter.com
Benim düşlerin saçmalık düzeyi:
twitter.com
Muhtaçlığımız olan şey bu habermiş oysa…
twitter.com
Benim hayallerim bile bu kadar yaratıcı değil be.
twitter.com
????
Hiç.
twitter.com
Lütfen olsun zira.
twitter.com
Yakışır diyenler???
twitter.com
Aras Bulut İynemli’nin Atatürk’e hayat vereceği dizinin takımına Emma Watson da katıldı. bu biçimdesi kuvvetli bir dizinin gelecek olması hepimizde bir coşku yarattı doğal.
Ee goygoylar da çabucak akabinde geldi. ????
14 Haziran’da Türkiye’de yayın ömrüne başlayacak olan Disney Plus, şimdiden bomba üzere üretimlerle geliyor.
Aras Bulut İynemli’nin başrolde olduğu Atatürk dizisi ise bu üretimlerden biri. Üstüne üstlük dizinin oyuncu takımına Emma Watson da katıldı.
Mehmet Ada Öztekin’in direktör koltuğunda oturacağı dizinin müzikleriyse Oscar ödüllü Hans Zimmer’e emanet olacak.
bu biçimdesi kuvvetli bir dizinin gelecek olması hepimizde bir coşku yarattı natürel. Ee goygoylar da çabucak akabinde geldi. ????
Benim oyum da toygar Bey’e.
twitter.com
Yakışırdı reise.
twitter.com
Nolur olsun bu biçimde bir şey…
twitter.com
Hans Bey’in beklenen performanısı:
twitter.com
Kıymetli bir soru bu artık fakat…
twitter.com
????
Gözler Zendaya’yı aryor.
twitter.com
Yetiştin bayan sakin ol.
Şahane.
twitter.com
Benim düşlerin saçmalık düzeyi:
twitter.com
Muhtaçlığımız olan şey bu habermiş oysa…
twitter.com
Benim hayallerim bile bu kadar yaratıcı değil be.
twitter.com
????
Hiç.
twitter.com
Lütfen olsun zira.
twitter.com
Yakışır diyenler???
twitter.com